LiU-appen – underlättar för dig på campus

Att börja som ny student på universitetet kan vara överväldigande. Du har förväntningar på utbildningen, du är nyfiken på dina medstudenter, och att hitta rätt på campus kan vara en utmaning. Då kan LiU-appen hjälpa dig med det praktiska.

Student kollar in LiU-appen på sin mobil

Oavsett om du letar efter biblioteket, busshållplatsen eller närmsta ställe att ta en bit mat så är LiU-appen din räddare. Den innehåller information som är bra för dig som är ny på universitetet, men även för dig som studerat ett tag.

Så, vad kan den hjälpa dig med?
Den har det du behöver veta vid terminsstart. Appen innehåller kartor över samtliga campus och hjälper dig att hitta till rätt lokaler. Du kan också hitta information om campusbussens avgångar och se dina studieresultat. Och sen när det är dags, kan du även anmäla dig till tentor. Du hittar datum, tentamenstider och karta till lokalen på ett och samma ställe.

LiU-appen finns på Apple App Store och Google Play Store. För att kunna använda LiU-appen måste du ha en Android-telefon (med Android version 4.1 eller senare) eller en iPhone (med iOS version 8.1 eller senare).

Tue Aug 29 15:45:00 CEST 2017

Senast uppdaterad: Wed Sep 06 11:10:41 CEST 2017