Julmarknad i Key-huset

Ett av de säkraste tecknen på att julen närmar sig finns nu på Campus Valla! Det är Slöjd, hantverk och formgivnings studenter som har julmarknad den 30 november till 1 december i Key-huset. Det finns mycket att beundra och handla- allt från mössor till konst.

En av studenterna som finns representerad är Policarpio som har riktat in sig på träsvarvning. De material han använder är återvunnet på ett eller annat sätt och här syns hans små söta granar.

Pia går sista året på programmet och är textilare i botten. Hon är mest intresserad av dammode men även accessoarer. På marknaden kan man bland annat se hennes schablontryckta mössor.

Lina Niklasson med varumärket Lareni är textilkonstnär och formgivare och säljer bland annat tygkassar på marknaden.

Svarvade granar från Slöjd- och hantverks julmarknad.Scablontryckta mössor på Slöjd- och hantverks julmarknad.Tygkassar på Slöjd- och hantverks julmarknad.

Jenny Ahlgren Thu Nov 30 21:23:04 CET 2017

Senast uppdaterad: Fri Dec 01 09:26:31 CET 2017