Göm menyn

Snö och hjärta


Välkommen till Studenthälsan

Aktuellt På gång

Lunchföreläsning för hållbara studenter – ingen föranmälan!

Psykologisk utveckling – Tisdag 28 februari 12:15-13 i C4

”Din egentliga chef är den som går omkring under din hatt.” (Napoleon Hill)

Åsa Kadowaki, psykiater och leg KBT-psykoterapeut föreläser om hur man kan träna upp sina pannlober och bli mer medveten och agerande istället för omedvetet reagerande. Lyssna och inspireras till att bli en uppgraderad variant av dig själv. Välkommen!

Resurstillfällen med psykiater och leg KBT-psykoterapeut Åsa Kadowaki

90 öppna minuter för frågor, diskussion och tips.

Kom och ställ frågor om psykisk hälsa och ohälsa till Åsa Kadowaki. Anmäl ditt intresse och ge gärna en kort beskrivning på vad du önskar ta upp.

Tisdag 14/2, 7/3 och 28/3 på Studenthälsan i Zenit 13:00-14:30

Intresseanmälan

Snabbkonsultation med psykiatern

Har du behov att få fråga något i enrum? Boka 20 enskilda minuter för konsultation (bokningsbara tider från 14:50 aktuella datum ovan), först till kvarn .....

Boka tid här 

 

Studenthälsan erbjuder förebyggande hälsovård för dig som student på Linköpings universitet. Hos oss kan du till exempel gå kurser i allt från mindfulness, till relationer och hur man förbättrar sin sömn. Du kan komma till oss för samtal och råd kring ditt fysiska och psykiska mående. All vår verksamhet är kostnadsfri, och alla som arbetar här har tystnadsplikt.

Studenthälsan ansvarar för att fadderutbildning erbjuds till alla faddrar som tar emot de nya studenterna vid terminsstart och vi kommer också gärna ut till olika grupper och ger föreläsningar eller workshops. Vi ansvarar även för kris- och katastrofstöd till studenter vid särskilda händelser.

Vi erbjuder inte sjukvård, utan hänvisar till din vårdcentral och 1177 (öppet dygnet runt)  i om du blir sjuk.

 

 


Sidansvarig: marie.delsander@liu.se
Senast uppdaterad: Tue Feb 21 11:02:13 CET 2017