Kalasmottagningen

Evenemang

Linköping och Norrköping erbjuder spännande studentliv. Varje månad under läsåret finns det många aktiviteter att välja mellan. Några av de mest traditionella evenemangen är:

• Dra't i spa't - Dragkamp över Tinnerbäcken.
  • DömD - D-Sektionens Öppna Mästerskap i Dart.
  • Elinpiaden - Elin Players togafest följt av spännande tävlingar.
  • Holgerspexet- Teaterförening med föreställningar på Forumteatern i oktober-november varje år.
  • I-Cabarén - Sittning med underhållning av I-ettorna.
  • Joakim von Anka Cup
  • Kalasmottagningen (KALAS) - Stort mottagningsevent i början av september, anordnat av universitetet.
  • LeMans - Gokarttävling som anordnas utav M-sektionen.
  • LinCon - Spelkonvent som arrangeras av Dragon’s Den.
  • Linköpings Studentspex - Teaterförening med föreställningar på Forumtetern i februari varje år.
  • LiU Game Jam - Anordnas av studentföreningen LiTHe kod tre gånger per år, två på våren och ett på hösten.
  • München Hoben - LinTeks oktoberfest, fast i augusti, för alla nya studenter på LiU.
  • Nationsbalen - Arrangeras av Smålands, Västgöta och Wermlands nationer.
  • On the Rocks - Läsårets första fest i rockmusikens tecken! Anordnas av MatNat-sektionens festeri 4V.
  • Pallen - Evenemang med chans att vinna en hel pall öl! Anordnas av Lingsektionens festeri VI-Ling.
  • Pepparkaksbuset - Pepparkaksbak.
  • Rebusrallyt - Årlig lagtävling för LiU-studenter/alumner/anställda där man i bil kör runt på småvägarna i Östergötland och löser rebusar och andra klurigheter.
  • Schlaget - Linköpings största gückeltävling som anordnas av 4V.
  • Snuttefilmen - Filmtävling och fest i Bi6:s regi (TBI-sektionens festeri).
  • SOF - Studentorkesterfestivalen anordnas vartannat år i Linköping.
  • Suntrip
  • Utekravall - Anordnas i maj.
  • VSR - Valla Saucer Rennen, studentsveriges största pulkatävling! Anordnas av Y-sektionen.

Hitta fler händelser i studentkalendariet

Stilettracet

Foto Cecilia Olsson