Göm menyn

Polopoly kommer stängas 15 december 2023. Innan dess behöver kvarvarande sidor flyttas eller tas bort. Medarbetare kan läsa mer på FAQ Polopoly Avveckling

För studenter vid Linköpings universitet

Liunet har öppnat, välkommen in!

2022-12-06

På Liunet finns all information du behöver som student. Det är här du hittar vad som gäller på campus, vilket stöd och vilka verktyg LiU erbjuder, hur du kan plugga utomlands, vilka rättigheter och skyldigheter du har som student och en massa annan praktisk information och genvägar.

Vill du hitta information om din undervisning finns det som vanligt kvar i Lisams kurs- och programrum. Och letar du efter information om studentföreningar, sektioner och nationer ska du besöka Kårservices sida, studentlivet.se.

I samband med att Liunet öppnar så stängs merparten av student.liu.se. 

Logga in och lär känna Liunet

liunet.liu.se/student

På Liunet för studenter hittar du all information som du behöver som student. Och lite till.​

För dig som student finns det massor av information som är viktig att kunna hitta. Vissa saker behöver du göra varje dag eller vecka och andra saker gör du mer sällan. För att guida dig i denna stora informationsmängd och olika plattformar så har vi sammanställt översikten nedan.
 

Illustration över vad du kan göra på olika platser: Liunet för studenter, Lisam och studentlivet.se.

Ny student?

Du som inte är antagen eller registrerad på en kurs får vänta lite med att komma åt informationen på Liunet för studenter. Du hittar information på våra antagen-sidor: liu.se/antagen


Sidansvarig: studentredaktionen@liu.se
Senast uppdaterad: 2022-12-20