Göm menyn

Gruppstöd och kurser

Bokningsbar resursmentor

Är det mycket nu i början av terminen? Kanske vet du vet inte var du ska börja? Önskar du någon att bolla med eller få hjälp med struktur och planering bland uppgifter? Då är detta något för dig!

Du som har ett beslut om mentorstöd kan boka in dig för att träffa en resursmentor i väntan på en egen mentor. Resursmentorn är ett stöd för dig som vill ha hjälp med struktur och planering i dina studier redan från början.

Kom och ta del av tips och råd och ta tillfället i akt att diskutera just din studiesituation med någon av våra resursmentorer, Karl, Olivia och Maja.

Vi jobbar kontinuerligt på att rekrytera nya mentorer och du blir kontaktad så fort vi hittar en mentor som matchar dina behov.

Boka tid

Resursmentorerna erbjuder några 30-minuterspass varje vecka som du kan boka in dig på genom att maila berörd mentor enligt nedan. Kanske är det många som vill boka tid, först till kvarn gäller! För närvarande genomförs alla möten via Teams, Zoom eller liknande verktyg. Läs mer om dem här.

Campus Norrköping

Boka en tid via mail till Karl: karan091@student.liu.se

Campus US

Boka en tid via mail till Olivia: oliji691@student.liu.se

Campus Valla

Boka en tid via mail till Maja: majro670@student.liu.se

 

Studieteknik

Välkommen till ett digitalt seminarium om studieteknik med särskilt fokus på om du är i läs- och skrivsvårigheter. Jag försöker svara på vilka strategier för läsande och skrivande är viktiga för att visa kunskap i olika ämnen? Hur kan jag förbättra mitt akademiska språk? Första timmen ägnas åt en mindre föreläsning och den andra timmen har du möjlighet att ställa vilka frågor du vill till mig som rör dina studier.

Ulrika Örtenberg, Specialpedagog, Språkverkstaden

 

Seminariet äger rum på tisdagen 19/10 kl. 15.30-17.30

 

Anmäl dig senast fredag 15/10 kl 12:00 genom mail till Åsa Löwgren, när din anmälan godkänts mailar vi dig länken till mötet som sker i Zoom.

 

 


Sidansvarig: asa.lowgren@liu.se
Senast uppdaterad: 2021-09-24