Rebusrallyt lockar studenter, alumner och anställda

Rebusrallyt går ut på att man samlar ihop ett gäng glada människor och knökar in dem, karta, matsäck, uppslagsverk, miniräknare, formelsamling, papper, penna med mera i en personbil eller minibuss.

StartSen gäller det att hitta runt en bana på småvägarna i Östergötland genom att lösa rebusar och andra klurigheter. Den som kommer först i mål vinner inte, utan det avgörs genom prickbelastning och avslöjas inte förrän på kvällens rallysexa.

Rebusrallyt i Linköping är skapat av LiU-studenter och är öppet för alla – studenter, lärare, barn, ja till och med vanliga människor – som vill uppleva en rolig och oförglömlig dag.

Nästa rebusrally äger rum 6 oktober, det 54:e i ordningen! Sista anmälningsdag är 19/9, men det går att göra laganmälan några dagar senare om man kontaktar arrangörerna och ber snällt. Det går också att anmäla sig som enskild person och få chansen att bli med i något annat lag som söker fler lagmedlemmar.

KontrollLäs mer om hur det funkar, vad det kostar, vad du kan vinna, hur du anmäler dig och mycket mer på www.rebusrally.se

Och ta del av LiU-alumnen Mia Klein Huges reportage ”Rally, rally, rally” på alumnibloggen.

Bilder från rebusrallyt.se

Tue Sep 18 08:51:00 CEST 2012