Välkommen på Kalas!

Den 2 september är det den stora välkomstfesten för alla nya studenter på Linköpings universitet (men alla studenter är välkomna!) KALAS15. I år är det den svenska dj-duon Galantis som står på scenen!

Det blir en heldag att frossa i studentliv. Från 14:00 är det förenings- och företagsmässa där du kan träffa representanter för kårer, föreningar, sektioner, studenthälsan, företag, studievägledningen och många fler. En eftermiddag med chans att få veta det mesta som finns att veta för att göra studietiden så smidig, rolig och utvecklande som möjligt. KalasmässanOch utanför mässområdet finns det underhållning att roa sig med. Så vill man inte, finns det ingen anledning att gå hem innan festen med spelningen på kvällen startar. Den svenska dj-duon Galantis står på scenen! Arrangemanget är Sveriges största för nya studenter med runt 8 000 besökare.

Nya studenter vid Linköpings Universitet som har startat sin utbildning under våren eller hösten 2015 får gå gratis på Kalasmottagningen. De får ut sina biljetter under mottagningsperioden: Nolle-P. Resterande kan enkelt köpa en biljett. Biljettsläppet är 24/8.

Mer information på Kalas hemsida

Galantis spelar på Kalas (LiU-nytt 2015-08-18)

Text Annika Johansson. Foton från tidigare Kalasmottagningar: Göran Billeson. Foto på Galantis: Shawn Ahmed (Coachella Day 2 2ndWeek Galantis) CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0) via Wikimedia Commons.

2015-08-18

Senast uppdaterad: 2016-05-23