LiU söker studentfotografer

FotografVi?

Kommunikations- och marknadsavdelningen på Linköpings universitet söker studenter som vill hjälpa oss fotografera studentlivet och olika aktiviteter på campus i Linköping och Norrköping.

Vi erbjuder dig utrymme och möjlighet att utvecklas och synas i skarpt läge, samtidigt som du får en chans att öka på din portfolio. Du får dessutom stöd och hjälp av våra medarbetare som på olika sätt jobbar med foto.

Du?

Är en strukturerad och pålitlig student som alltid levererar till deadline. Du har tidigare erfarenheter av att fotografera och/eller filma och gillar utmaningen i att leverera bra bilder och/eller videomaterial.

Du kommer tillsammans med 2-3 andra studenter ingå i en grupp som jobbar med olika typer av foto- och/eller filmuppdrag löpande under året. Du kan jobba tillsammans med en skribent eller enskilt, beroende på uppdragets karaktär.

Ersättning?

Arvode om ca 600:- per levererat uppdrag. Du får lönen som en klumpsumma i slutet av varje termin.

Ansökan?

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev där du berättar om dig själv, vilken erfarenhet du har inom foto samt varför du söker. Du ska även skicka in arbetsprover: 10 fotografier som du själv har tagit, gärna med olika stilar och tekniker.

Skicka din ansökan till jenny.widen@liu.se senast den 20/9.

Frågor?

Kontakta Jenny Widén, 013-28 44 78 eller Sara Råsberg 013-28 28 77.

Foto Anna Nilsen

2015-09-07