Må bra i höst

Det är så mycket lättare att plugga om man mår bra. Nu finns höstschemat till Studenthälsans kurser och workshops ute. De är kostnadsfria och handlar om hur du kan må och sova bättre, minska stress och få bättre relationer, bland annat.

Kurser med flera träffar är Gör det du vill och Ta hand om din stress på Campus Valla. Kurs i Mindfulness går både på Campus Valla, Norrköping och US. Det finns också inspirerande workshops på tema bättre relationer, mindfulness, sömn, om hur man kan hantera när man bara skjuter upp saker och ting eller att våga slarva.

De populära drop-in- luncherna med mindfulness eller yoga drar igång vecka 38. Ingen föranmälan till dessa tillfällen krävs - först till kvarn gäller.

Tider och platser för alla kurser och workshops

Studenthälsan finns på Campus Valla, Norrköping och US. Där arbetar psykoterapeuter, kuratorer och sjuksköterskor för att LiU:s studenter ska ha goda och sunda studieförhållanden. Främst arbetar de med förebyggande hälsovård genom föreläsningar, kurser, workshops och information. De tar även emot studenter för enskilda samtal.

2015-09-08

Senast uppdaterad: 2015-09-08