Vi söker studentreportrar till Linköping och Norrköping

Vi?
Kommunikations- och marknadsavdelningen på Linköpings universitet söker studenter som vill skriva om studentnära frågor och aktiviteter på ett levande sätt.

Vi erbjuder dig utrymme och möjlighet att utvecklas i skarpt läge. Till din hjälp har du erfarna journalister och kommunikatörer som ger feedback och tips på vägen.

Du?
Är en strukturerad och pålitlig student som alltid levererar till deadline. Du har goda kunskaper i svenska språket och har gärna skrivit journalistiska texter tidigare. Fotokunskaper och goda kunskaper i engelska är meriterande. Dina texter publiceras i första hand på liu.se.

Du kommer tillsammans med 6-7 andra studenter ingå i en grupp som jobbar med kortare uppdrag löpande under året. Ni jobbar tillsammans eller enskilt beroende på uppdragets karaktär.

Ersättning?
Arvode om ca: 600:- utgår per levererad text.

Ansökan?
Skicka din ansökan tillsammans med ett arbetsprov (max 3000 tecken) till sara.rasberg@liu.se  senast den 20/9.

Frågor?
Kontakta Sara Råsberg 013 28 28 77, Eva Bergstedt 013 28 89 96 eller Gunilla Pravitz 013 28 16 26

2015-09-09

Senast uppdaterad: 2015-09-09