Tjuvtitt på nya webbsidor

Under 2015 ska Linköpings universitet lansera en ny extern webbplats. Från och med idag, 1 oktober, finns möjligheten för alla som sitter inom LiU:s nätverk att kika på några sidor i förväg.

Konceptskiss Forskningsverksamhet- Det är viktigt att betona att det inte är den nya webben i sin helhet man kan se, utan endast några exempel på hur våra pilotgrupper har presenterat forskningsverksamheter och forskare som ingår där, säger Magnus Johansson, chef för webbenheten. Andra områden som utbildning, studentwebb och Insidan (sidor för anställda) är inte med här. Det går heller inte att söka på sidorna. Men det känns jätteroligt att äntligen kunna visa upp något av vad vi gjort. Det här är bara en första titt, mycket återstår att göra, men vi får många positiva reaktioner på det vi gjort hittills.

Den nya webbplatsen riktar sig mot LiU:s externa målgrupper. På tur efter den externa webbplatsen står arbete med ett intranät för de anställda och med att inventera studenternas behov av information på webben, och hur ett framtida intranät för studenter skulle kunna se ut.

Förhandstitta på den nya webben här! (Du måste surfa från LiU:s nätverk för att kunna komma till sidorna). Undrar du över något? Maila webmaster@liu.se

Enkät om studentintranät

Har du idéer, förslag eller synpunkter på ett framtida intranät för LiU-studenter? Vi är tacksamma för om du vill dela dem med oss!

Jag vill tycka till (länk till enkät om studentintranät).

2015-10-01

Senast uppdaterad: 2015-10-01