Lös utmaningar från näringslivet som en del av utbildningen

Önskar du att det fanns en kurs som innebär nått mer än en rapport eller ett fiktivt projekt? I Demola får du tillsammans med studenter från andra program, möjlighet att utveckla framtidens produkter, tjänster och arbetsmetoder baserade på idéer eller problem från riktiga företag, samtidigt som du får poäng.

Demola East Sweden ger varje termin ut ett antal projekt från företag och organisationer. I Demola finns en utmaning för alla – oavsett vad du studerar. Du får 8 hp, erfarenheter, kontakter inför framtiden och möjligheten att arbeta över programgränserna när du deltar. Vårterminens projekt kommer från både stora och små företag från olika branscher.

Ansökningsperioden pågår mellan 1 - 16 oktober och studenter som genomfört 50% av sin utbildning kan söka till projekten via Demolas hemsida.

Projekten löper under hela vårterminen 2016 och bygger på studenternas engagemang och tid. Demola erbjuder coachning men det är främst eget ansvar som är nyckeln. Som student utmanas och utvecklas du under hela projektets gång, i alltifrån idégenerering till presentationsteknik.

Demola är ett samverkansprojekt mellan universitet, däribland Linköpings universitet, och företag och har som syfte att studenter ska kunna vara med och utveckla företagsidéer redan under studietiden.

Ansök via Demolas hemsida

2015-10-13