Kalasgeneral 2016 sökes

Kalasgeneral16

OBS, förlängd ansökningstid till 17/12 kl 14:00

Är du en driven, positiv och engagerad person som tycker om att sprida glädje? Då har vi drömjobbet för dig!

Linköpings universitet söker dig som är student vid LiU och som på heltid from 1 februari 2015, vill arbeta med planering, genomförande och uppföljning av Kalasmottagningen 2016. Du kommer att vara projektanställd till och med 30 september 2016 med huvudsaklig placering i Kårallen. Närheten till studenter och kårer är mycket viktig.

Dina och din kommittés arbetsuppgifter är bland annat:

• Skapa och rekrytera en kommitté av studenter för stöd i förberedelser och genomförande före, under och efter Kalasmottagningen.
  • Budgetera och projektera Kalasmottagningen 2016 och samarbeta med intressegruppen under projektet.
  • Vidareutveckla konceptet, marknadsföra och arbeta med PR
  • Planering och ”marknadspaketering” av studentmässan.
  • Rekrytering av mässdeltagare och betalande företag/organisationer.
  • Framtagande och försäljning av sponsorpaket för studentmässan och Kalasmottagningen.
  • Planera och boka artister, underhållning samt all logistik kring evenemangen.
  • Samplanera ”nolleaktiviteter” med fakultetskanslier, festerier, fadderier, kårer mm.
  • Organisera biljettförsäljning, biljettdistribution och redovisning.
  • Samverka med avdelningar inom området student- och utbildning på LiU:s förvaltning.
  • Ekonomisk redovisning, uppföljning och utvärdering av projektet.

Kårerna och Studentinformation- och vägledningsenheten (SIV) vid LiU kommer att genomföra uttagning och därefter intervjuer med utvalda sökande. Vi vill ha din ansökan per mail senast den 17 december 2015 kl 14:00.

Din ansökan skall innehålla CV, presentationsbrev med motivering av din ansökan samt referenser. Du behöver inte skicka med betyg, intyg, etc.

Tjänstens ersättningsnivå är motsvarande amanuenslön på universitetet. Maila din ansökan och eventuella frågor till jean-michel.housset@liu.se

Foto Göran Billesson

Mer information om Kalas:

Kalasmottagningens hemsida

Intervju med förra året kalasgeneral Alexandra A. Holmström