Vill du vara först att prova Liuappen?

Många har efterfrågat en app för studielivet på LiU (Linköpings universitet) och nu håller IT-avdelningen på att ta fram en. På sikt ska den innehålla allt som har med studentlivet att göra och som är rimligt att ha i mobilen: En del studieadministrativa tjänster men också information om livet på campus, studentföreningar, mm. Snart kommer en första version med enbart tentamensanmälan att lanseras.

Telefon med LiUappen uppeFör att appen ska bli så användbar som möjligt behöver vi återkoppling från de som ska använda den: studenterna. Vi jobbar redan med en grupp studenter för att diskutera krav (fokusgruppen). Men nu söker vi 20-30 studenter som vill vara med i vår pilotgrupp.

Vill du tjuvkika på Liuappen samt få en chans att påverka Liuappen?

Studenterna i pilotgruppen får prova Liuappen först och berättar oss hur det gick, vad de tycker om appen och de rapporterar de eventuella problem som kan uppstå. Din deltagande är viktigt för oss för att kunna släppa en applikation med bra kvalité till alla studenter.

Du kommer också att vara först att prova alla kommande versioner med fler funktioner. Du får nära kontakt med IT-avdelningen som vill höra vad du tycker om appen för att ge alla studenter den bästa upplevelsen.

Pilotgruppen är öppet till alla studenter hos Linköpings universitet som har en Android telefon (version 4.1.2 eller senare) eller en iPhone (iOS version 8 eller senare). Arbetet sker ideellt (ingen ersättning).

Om du vill medverka, skriv gärna några rader: vad du heter, vad du pluggar, vilket år, vad du använder för telefon (iPhone eller Android, modell, version), dina kontaktuppgifter (epost, …) och skicka till Thibault Durand (LiU:s IT-avdelning).

2015-11-25

Senast uppdaterad: 2015-11-25