På spaning efter studenter!

Vill du medverka till att förbättra användarupplevelsen av bibliotekets webbaserade tjänster? I så fall har du som är student vid LiU möjlighet att anmäla ditt intresse till något av vårens fem testtillfällen.

Vi genomför regelbundet användbarhetstestning av bibliotekets digitala tjänster och behöver din hjälp med att identifiera eventuella problemområden. Det är alltså system och gränssnitt som testas, och inte din insats eller sökförmåga.

Själva testtillfället tar ca 30 minuter och vi bjuder på fika i samband med testomgången. Följande datum är inbokade: 25/1, 24/2, 23/3, 26/4 och 23/5. Om du är intresserad av att bli testdeltagare – hör av dig till Anneli Friberg, funktionsansvarig för kundmötet på biblioteket, för mer information om metod och genomförande.

Kontakt:

Anneli Friberg: anneli.friberg@liu.se