Välmående i vår

Nu kan du anmäla dig till vårens kurser och workshops hos Studenthälsan och drop-in- yoga och mindfulness drar igång  nästa vecka (v5).

Passa på att gå en må-bra-kurs i vår. Kurserna handlar till exempel om hur man kan bli mer närvarande i nuet, må bättre i sin vardag eller sluta att skjuta upp saker. Det finns även workshops för dig som vill lära dig mer om hur man kan hantera studiestress eller bryta mönstret med att skjuta upp saker, bättre sömn, relationer eller att våga slarva.

Eller häng med på ett prova-på-lunchpass. De kräver ingen anmälan, det är bara att komma (först till kvarn gäller för platserna). På fredagar kan du njuta av ett pass yoga på Campus Valla och på måndagar är det yoga och mindfulness varannan gång på Campus Norrköping.

Alla Studenthälsans kurser och workshops är kostnadsfria för dig som student.
Kurser och tider på Studenthälsan

2016-01-29