Sök till kalaskommittén

Publik på KalasHar du sett våra fina lakan, affischer och skyltar och tänkt ”Vad är det här för kalas? Får jag söka?”. Svaret är ett stort JA!
Det är endast sju månader kvar innan Kalasmottagningen går av stapeln 31 augusti. Kalasmottagningen är Sveriges största arrangemang för nyantagna studenter, med två mässor, scenshow med en stor artist (The Ark, Veronica Maggio och Mando Diao är bara några av dem som uppträtt tidigare), stor efterfest och närmare 8000 besökare – allt under samma dag.

För att allt detta ska bli av, så behövs det en kommitté av studenter som tillsammans med generalen gör storslagna och episka planer inför Kalasmottagningen 2016. Det finns tio poster som du kan söka, och varje kommittémedlem har sitt ansvarsområde:

• Tryck/PR
  • Ljud & Ljus
  • Personal
  • Spons
  • Företagsmässa & Spons
  • Föreningsmässa
  • Uteområde
  • Biljett
  • Säkerhet
  • Webb/IT

Du kan ansöka eller nominera genom att maila till general@kalas.liu.se senast måndagen den 22 februari (22/2). Skicka med personens namn och LiU-id, så får du snart ett mail med vidare instruktioner. Självklart går det även bra att höra av sig med frågor!

Kontaktperson är Irma Hamzic, Kalasgeneral 2016. Telefon: 013 - 28 29 50.

Mer information om de olika posterna finns på Kalasmottagningens webbplats

Foto Göran Billesson

2016-02-09