Ligga med LiU

Hand som håller i godis där det står Ligga med LiU på omslagetStudentföreningen RFSU LiU vill sprida kunskap och glädje kring sexualitet bland studenterna. Under våren startar de en filmserie med temat BDSM på Elsas Hus i Linköping.

Den 17:e februari bjuder de in studenter till filmen Fifty shades of grey och en diskussion kring BDSM. Under det andra tillfället, den 24:e februari, medverkar även en gäst från BDSM-gruppen i Göteborg.

RFSU LiU är en dotterförening till RFSU Linköping och har som syftet att förbättra kunskaperna och den sexuella hälsan hos studenterna på LiU. Föreningen blev nyligen LUST-godkänd. Det passande epitetet betyder att de uppfyller de krav som ställs för att vara en godkänd studentförening vid Linköpings universitet.

Text och bild Marlén Karlsson, studentreporter

RFSU Liu - Ligga med Liu på Facebook