Tävla i Venture Cup

Venture Cup är en tävling för dig som vill utveckla din affärsidé och starta företag. Feedback från experter, 250 000 kronor och ett Startup Package finns att vinna.

Venture Cup anordnas i samarbete med LiU Innovation med syfte att lyfta studenternas kreativa förmågor och uppmana till entreprenörskap.Tävlingen består av två steg: Moment Affärsidé och Moment Affärsplan. Man kan välja att delta i ett eller båda.

Man kan tävla i följande kategorier; Miljö & Energi, Människa & Samhälle, Life Science & Teknik samt Webb, Mjukvara &  Media, och väljer själv vilken kategori som passar, de är så pass breda att inga idéer utesluts ur tävlingen.

Idén ska vara inskickad innan den 1 mars kl. 13.00, och det är gratis att vara med.

Mer om Venture Cup

Mer om LiU Innovation