På spaning efter testdeltagare

Vill du medverka till att förbättra sök- och användarupplevelsen av bibliotekets webbaserade tjänster? I så fall har du som är student vid Medicinska fakulteten möjlighet att anmäla ditt intresse till nästa testtillfälle den 26/4 på Medicinska biblioteket, Campus US (ingång 65).

Biblioteket genomför regelbundet användbarhetstestning av bibliotekets digitala tjänster och behöver din hjälp med att identifiera eventuella problemområden. Det är alltså system och gränssnitt som testas, inte din insats eller sökförmåga. Testomgången tar ca 30 minuter och du blir bjuden på kaffe/te vid själva testtillfället.

Om du är intresserad av att bli testdeltagare – hör då av dig till Anneli Friberg, funktionsansvarig för kundmötet, så berättar hon mer om metod och genomförande.

Följande tider gäller: 8.30, 9.15, 10.00 och 10.45. Först till kvarn…

Anneli Friberg

anneli.friberg@liu.se