Vill du jobba på Kalasmottagningen?

Den 7 september äger Sveriges största välkomstfest för nya studenter rum, och nu söker vi dig som vill hjälpa till med arbetet bakom kulisserna.

Det finns flera olika ansvarsområden, så förhoppningsvis hittar du något som passar just dig! Du kan välja mellan:

• Företagsvärd
  • Föreningsvärd
  • Matvärd
  • Nattvakt
  • Uteområdesjobbare
  • Backstagejobbare
  • Insatsjobbare
  • Säkerhetsvakt (Entré, Backstage- och Sektionsvakt)
  • Dikespersonal
  • Säkerhetsområdesansvarig
  • Bygg inomhus (Teknik och scen)
  • Utescenansvarig
  • Biljett

Läs mer om uppdragen på www.kalas.liu.se/funktionaer/ansvarsomraden/ och ansök senast 16 maj på www.kalas.liu.se/funktionaer/puffanmaelan/

Att jobba på Kalas är väldigt roligt men det kräver även en del arbete. Många jobbar längre arbetspass, självklart med matpauser och kortare raster. En del jobbar kortare pass, men har kanske tyngre arbetsbördor. Som Kalaspuff jobbar man under själva Kalasmottagningen som är onsdagen den 7:e september men flera jobbar även måndagen och tisdagen för att förbereda inför Kalasdagen.

Dock visar Kalaskommittén sin tacksamhet mot de som ställer upp och jobbar genom både förköp till München Hoben, förköp till Sommar-X, en gratis tack-kryssning vid namn Sjöslaget www.sjoslaget.se, jobbmat (om man jobbar längre än fyra timmar) en t-shirt och såklart massa bra erfarenheter.

Gilla Kalasmottagningen på Facebook och håll dig uppdaterad!

2016-05-10

Senast uppdaterad: 2016-05-10