Liuappen - underlättar för dig på campus

Att komma som ny student kan vara överväldigande. Du har förväntningar på utbildningen, du är nyfiken på dina studiekamrater och att hitta rätt är en utmaning. Då kan Liuappen hjälpa dig med det praktiska.

Oavsett om du letar efter biblioteket, busshållplatsen eller närmsta ställe att ta en bit mat så är Liuappen din räddare. Information som är bra för dig som är ny i stan, men även för dig som studerat ett tag.

Så vad kan den hjälpa dig med?

Den har det du behöver veta inför terminsstart. Till exempel påminnelser om att tacka ja och att skaffa ett LiU-kort, så att du har tillträde till lokaler och kan låna böcker. Appen innehåller också kartor över samtliga campus och hjälper dig att hitta till rätt lokaler. Och sen när det är dags, kan du anmäla dig till tentor. Du hittar också datum, tentamenstider och karta till lokalen på ett och samma ställe.

Liuappen finns på Apple App Store och Google Play Store. För att kunna använda Liuappen måste du ha en Android telefon (med Android version 4.1 eller senare) eller en iPhone (med iOS version 8.1 eller senare).

Liuappen för iOS

Liuappen för Android