LiU-appen söker beta-testare

Nu är det fler funktioner på väg in i LiU-appen, och därför behövs det fler studenter som testar. Vill du få chansen att påverka LiU-appen?

Som beta-testare får du prova de nya funktionerna i LiU-appen först och berätta för IT-avdelningens apputvecklare hur det gick, vad du tycker om appen och rapportera eventuella problem som har uppstått.

Nästa funktion som är på väg in i LiU-appen är Campusbussens tidtabell och hållplatser, och det kommer regelbundet nya funktioner att testa.

Alla studenter som har en Android telefon (version 4.1.2 eller senare) eller en iPhone (iOS version 8 eller senare) kan bli beta-testare. Arbetet är ideellt och ingen ersättning utgår.

Vill du bli beta-testare? Skriv gärna några rader: vad du heter, vad du pluggar, vilket år, vad du använder för telefon (iPhone eller Android, modell, version) samt dina kontaktuppgifter och skicka till Thibault Durand (apputvecklare på LiU:s IT-avdelning).

Läs mer om LiU-appen

2016-11-02