LiU för Musikhjälpen 2016 #liumh16

Den 12-18 december arrangeras musikhjälpen som i år har temat ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”.  Förra året samlade studenter och anställda vid LiU in över 460 000 kr till Musikhjälpen! Kommer succén att upprepa sig?

Syftet med det här evenemanget är att vara en samlingsplats för studenter och anställdas engagemang, nyheter kring Musikhjälpen och idéer. Gör du eller din förening något för att uppmärksamma Musikhjälpen? Tveka inte att använda det här eventet för att dela med er av era egna evenemang, idéer och andra initiativ!

Alla engagemang, oavsett hur stort eller litet det är, har betydelse. Tillsammans kan vi upprepa förra årets succé och göra det här till det bästa Musikhjälpen-året någonsin!

Använd hashtagen #liumh16 för att tagga allt som har med Musikhjälpen att göra.

Till eventet på Facebook

2016-12-09