Registreringsperioder vårterminen 2017

Glöm inte att du måste registrera dig på ditt program och dina kurser varje terminsstart. Här hittar du vilket datum som gäller för just din fakultet. Registreringsperioden är tre veckor, men ju tidigare du registrerar dig desto snabbare får du ditt studiemedel.

Dessa datum öppnar registreringen i Studentportalen:

• Tekniska högskolan: 16 januari
  • Filosofiska fakulteten: 23 januari
  • Utbildningsvetenskap: 23 januari
  • Medicinska fakulteten: 23 januari (nya studenter kan registrera sig 24 januari)

Undantag: Masterprogrammet i experimentell och medicinsk biovetenskap: 16 januari

Om du ska läsa en fristående kurs registrerar du dig dagen efter kursstart, detta gäller kurser vid alla fakulteter.

Logga in i Studentportalen

Är du ny student?

Är du en ny student som aldrig har läst på Linköpings universitet förut? Då ska du gå till www.liu.se/antagen, följa instruktionerna och skapa ett temporärt LiU-ID innan du kan registrera dig.

Vet du inte vilken fakultet din utbildning tillhör?

Program eller kurser på Filosofiska fakulteten.

Program eller kurser på Medicinska fakulteten.

Program eller kurser på Tekniska högskolan (längst ned på sidan).

Program eller kurser på Utbildningsvetenskap.

2017-01-01

Senast uppdaterad: 2017-02-15