Göm menyn

Sök kontaktsamtal under LARM

Den 14 februari hålls LinTeks arbetsmarknadsdagar, LARM. Under mässan har du tillfälle att boka in kontaktsamtal – en perfekt möjlighet för dig att lära känna ett företag bättre och belysa dina bästa egenskaper.

Ett kontaktsamtal är ett möte där du får träffa en företagsrepresentant från ett företag som du själv har valt. Samtalet pågår 20-30 minuter och är en perfekt möjlighet för dig att lära känna ett företag och dess representanter bättre, förklara varför du är intresserad av företaget och belysa dina egenskaper.

Du kan ansöka om maximalt fem kontaktsamtal. (Om du är företagsvärd får du tacka ja till högst två kontaktsamtal, vilket beror på att du ska finnas tillgänglig för ditt företag under mässan.)

Kontaktsamtalen hålls i A-huset under LARM-mässan den 14 februari. Sista dagen att ansöka är 29 januari kl 23.59.

Till ansökan

 

Har du en innovativ affärsidé som du vill göra verklighet av? Affärsrådgivning med LEAD i vår Startup Zone är en nyhet på årets LARM-mässa. Här har du möjlighet att få professionell rådgivning för att förverkliga din idé. Du ansöker på samma sätt som till kontaktsamtalen. Sista dagen att ansöka är 29 januari kl 23.59.

Till ansökan


2017-01-18
Sidansvarig: studentredaktionen@liu.se
Senast uppdaterad: 2017-01-18