Åk gratisbuss till Framtidsmässan i Stockholm den 6 april

Framtidsmässan, logo

Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Följ med och träffa framtida arbetsgivare - kommuner, landsting och myndigheter.

Alla LiU-studenter har möjlighet att åka gratis buss, som avgår till mässan på morgonen och åker tillbaka efter mässans slut. Ombord på bussen får du gratis frukost.

På mässan har du chansen att träffa intressanta arbetsgivare från offentlig sektor. Dessutom är det aktiviteter på mässans Stora Scen. Bland annat hålls samtal med spännande personer från offentlig sektor, vilka modereras av Nour El Refai och Daniel Redgert. Där bjuds även de 200 första i publiken på frukost respektive lunch.

Dagen avslutas med finalen av Studentmästerskapen i offentlig sektor som går under ledning av Kristian Luuk och Fredrik Lindström.

Anmälan till gratisbussen: www.framtidsmässan.com/buss
Framtidsmässan är helt gratis, men du måste hämta ut din biljett: billetto.se/events/176154

Detaljerad info om avgångstid och plats får du när du anmäler dig.

Läs mer om Framtidsmässan och håll koll på uppdateringar om dagens händelser:

2017-03-31

Senast uppdaterad: 2017-03-31