Vill du snappa för LiU?

Matlådor, tentatips, och studentkorridorer. Nu har du som student möjlighet att visa upp din vardag genom LiU:s Snapchatkonto som lanserades i veckan.

- Snapchat är ett naturligt komplement till våra facebook-, instagram- och twitterkonton, säger Anna Malmborg, kommunikatör som jobbar med rekrytering av nya studenter på LiU:s kommunikationsavdelning.

LiUfierad snapchatlogo

Snapchatkontot riktar sig både till dig som redan är student vid Linköpings universitet, men också till blivande studenter, och målsättningen är att över tid få in studenter från alla fakulteter och med olika nationaliteter till kontot för att visa en så bred bild av LiU-livet som möjligt.

- Vi vet att våra studenter är stolta över sitt universitet och hoppas att det ska speglas i kontot. Målsättningen är att så många som möjligt ska följa oss och tycka att det är underhållande och intressant.

Rent konkret kommer det att gå till så att en handfull studenter uppdaterar kontot löpande under en period, med personliga uppdateringar från studentlivet, för att sedan lämna över stafettpinnen till andra. Som snappande student har du möjlighet att visa upp universitetet genom just dina ögon, och du har fria händer så länge du inte bryter mot svensk lag.

- Självklart får man inte kränka andra människor och så vidare, men det är fritt fram att visa upp allt från den bästa eller sämsta matlådan till en glimt från en föreläsning eller studentaktivitet, säger Anna Malmborg.

Är du intresserad av att ansvara för Snapchatkontot under en eller ett par veckor?

Anmäl ditt intresse här

2017-04-05