Sök extrajobb som datorsalsvärd på LiU

IT-avdelningen söker dig som studerar vid ett program på Linköpings universitet. I rollen som datorsalsvärd är du ett stöd till studenterna i datorsalsrelaterade ärenden. Bland annat genomför du allmän support, felsökning, installation av ny utrustning och är en kontaktyta mellan studenter och IT-avdelningen.

Du är serviceinriktad, självgående och har god samarbetsförmåga. Ett IT-intresse och en vilja att lära dig mer är en bra grund. Du kan obehindrat uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du får gärna studera i en av de lägre årskurserna.

Tjänsten är på 25%. Arbetstiden disponeras relativt fritt och den kan komma att förläggas på kvällar och helger. Arbetstoppar förekommer i samband med undervisningsfria perioder.

Läs hela annonsen

2017-04-10