Åk gratisbuss till Framtidsmässan i Stockholm 12 april

Logo Framtidsmässan 2018.

Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Följ med och träffa framtida arbetsgivare - kommuner, landsting och myndigheter.

Alla LiU-studenter har möjlighet att åka gratis buss, som avgår till mässan på morgonen och åker tillbaka efter mässans slut kl 15.30.

Under dagen bjuds det även på underhållning i flera former på Stora scenen. Bland annat medverkar retorikexperten Elaine Eksvärd, som delar med sig av sina bästa retoriktips för hur man gör intryck på arbetsgivare, hur man kan styra folks uppfattning om dig och tips inför anställningsintervjuer och löneförhandlingar. De 100 första studenterna i publiken bjuds på gratis lunch.

Dessutom medverkar Kodjo Akolor med en inspirationsföreläsning om självkänsla och om att tro på sig själv.

Dagen avslutas med den stora finalen av Studentmästerskapen i offentlig sektor.

Håll utkik på webbplatsen, Instagram och Facebook för mer information om gratisbussarna. Och glöm inte att hämta ut din gratisbiljett!

Läs mer om Framtidsmässan och håll koll på uppdateringar:

2018-03-26

Senast uppdaterad: 2018-03-26