Gröna sektioner diplomerade

Bild: Gröna sektioner på Campus Valla tillsammans med miljöstrateg Anna Karin Unger

Några sektioner vid LiU är lite grönare än de andra. Häromdagen var det dags för den årliga och högtidliga diplomeringen av Gröna sektioner på Campus Valla.

I tentatider kan det vara svårt för studenter att komma loss. Så i år var utdelningen av diplom och overallsmärken förlagd till både Campus Valla och Norrköping, där utdelningen sker på onsdag den 23 maj. På Campus US finns inga gröna sektioner.

Bland de nu totalt 17 gröna sektionerna fanns två nya, nämligen I-sektionen och GDK. Diplom och märken delades ut av LiU:s miljöstrateg Anna Karin Unger.
- Det finns ett stort engagemang för miljö- och hållbarhetsfrågor hos studenterna och jag hoppas att se ännu fler initiativ som vi kan göra tillsammans för ett mer hållbart LiU, säger Anna Karin Unger.

De diplomerade Gröna sektionerna är:

Linköping:

• I-sektionen (ny)
  • MatNat
  • D-sektionen
  • KogVet
  • AJF
  • Stimulus
  • FLINS
  • PULS
  • ELIN
  • Y-sektionen
  • Tbi

Norrköping:

• SKA
  • NLSek
  • GDK (ny)
  • MiP
  • Socionomsektionen
  • N-sektionen

Bli en grön sektion – hur svårt kan det vara?

Elisabet Wahrby 2018-05-18

Senast uppdaterad: 2018-05-18