Påverka hur dina kurser utvecklas!

OBS - Driftstörningar i Evaliuate

Vi har för tillfället problem med vissa mailutskick. Har du inte fått ditt mail med länk till kursvärdering som förväntat, kontrollera mappen för Övrigt (ej prioriterad e-post) och i mappen med Spam/Skräppost. Om du inte hittar mailet, kontakta Evaliuate-supporten. Felsökning pågår och vi hoppas kunna lösa problemet snarast.

---

Efter vårens pilottestningar av det nya kursvärderingssystemet Evaliuate är det nu igång på riktigt.

Så här funkar det

Du får ett mail med en länk när det är dags för kursvärdering. En kursvärdering innehåller tolv frågor, i huvudsak övergripande. Frågorna finns både på svenska och engelska, beroende på vilket språk kursen ges på. Fakulteterna och ansvarig lärare kan dessutom välja att lägga till specifika frågor.

Om du är student inom medicinska fakultetens program och har VFU (verksamhetsförlagd utbildning) får du dessutom en separat enkät med VFU-frågor.

När en kursvärdering är avslutad får du som deltagande student en rapport med resultatet av kursvärderingen. Syftet är att utbildningarna kontinuerligt ska kunna förbättras. Det är därför viktigt att svara på kursvärderingen efter avslutad kurs.

Gör framtida kursare och dig själv en tjänst - genomför kursvärderingen!

Mon Sep 10 13:27:00 CEST 2018

Senast uppdaterad: Mon Oct 08 14:07:27 CEST 2018