På spaning efter testdeltagare!

Campus Norrköping biblioteket interiör.Vill du medverka till att förbättra sök- och användarupplevelsen av bibliotekets webbaserade tjänster? Anmäl ditt intresse till något av höstens testtillfällen.

Vi genomför regelbundet användbarhetstestning av bibliotekets digitala tjänster och behöver din hjälp med att identifiera eventuella problemområden. Det är alltså system och gränssnitt som testas, inte din insats eller sökförmåga.

Testomgången tar ca 30 minuter. Vi bjuder på kaffe vid själva testtillfället och du får en liten gåva som tack för att du ger oss en halvtimme av din tid. Vi håller till på Universitetsklubben på Campus Valla.

Om du är intresserad av att bli testdeltagare – hör då av dig till Anneli Friberg, så får du veta mer om metod och genomförande.

Följande förmiddagar har vi testomgångar inbokade:

• 11 oktober
  • 14 november
  • 12 december

Välkommen med din anmälan!

Fri Oct 05 11:07:18 CEST 2018

Senast uppdaterad: Fri Oct 05 13:49:45 CEST 2018