Skynda fynda!

Person som bär en LiU-axelremsväska.T-shirts, mössor, väskor eller muggar. Nu är det lagertömning och rea på massor av olika LiU-profilprodukter. Gäller till årsskiftet eller så långt lagret räcker.

LiU har sedan den 1 juni ett nytt ramavtal för profil- och presentprodukter. Avtalet innefattar att en webbshop ska etableras som, förutom intern LiU-personal, även ska kunna nyttjas av studenter, alumner och andra externa personer som vill köpa LiU-produkter.

Därför hålls nu en kampanj med rea-priser på det befintliga lagret så att det ska ta slut och bereda plats för det nya sättet att handla. Lagerutförsäljningen för studenter sker i den fysiska butiken i A-huset mittemot LiU-tryck på campus Valla (öppet mån-fre 9:15–15:15) samt i den centrala studerandeexpeditionen i Kåkenhus på campus Norrköping (öppet mån-fre 10:00-15:00)

Rea-priserna gäller fram till årsskiftet eller tills lagret tar slut.

En lista över aktuella lagerprodukter med bilder och reapriser hittar du här

OBS! Tänk på att det tillkommer moms på priserna.

2018-10-08

Senast uppdaterad: 2018-10-18