PayEx upphör

Viktig information till dig som har ett PayEx-konto! Från och med 2018-12-31 så kommer PayEx att sluta leverera den betaltjänst som idag används för utskriftslösningen eduPrint på Linköpings universitet.

Ny betallösning via DIBS kommer att ersätta PayEx från 2019-01-01.

Med anledning av det så är rekommendationen att inte göra för stora insättningar på PayEx, utan bara så det täcker ditt behov december ut. Insatta pengar på PayEx som inte har använts kan du överföra tillbaka till ditt bankkonto. Följ denna instruktion.

Logga in med ditt studentkonto för att se ditt saldo för PayEx via PaperCut: https://portalliu.onricoh.se

Mer information om hur du kommer igång med DIBS betallösning kommer att tillgängliggöras inom kort som nyhet på student.liu.se och sidorna om Utskrifter och kopiering kommer att uppdateras.

Frågor? Kontakta LiU kundcenter.

LiU Kundcenter (IT-support)
helpdesk@student.liu.se