Blivande förskollärare eller socionom? Nu har du chansen att smygstarta arbetslivet.

Collage av glada studenter.

Nu har du som läser ditt sista år på förskollärar- eller socionomprogrammet på LiU chansen att smygstarta arbetslivet som studentmedarbetare vid någon av de deltagande åtta kommunerna.

Du får möjligheten att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet. För arbetsgivaren blir du viktig då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

Så här funkar det

• För att kunna söka en av de totalt 41 tjänsterna som studentmedarbetare ska du gå, eller ha påbörjat, ditt sista studieår på förskollärar- eller socionomprogrammet.
  • Anställningsformen är en visstidsanställning anpassad efter studierna och motsvarar cirka 20-25% beräknat på heltid under två terminer med start februari 2019.
  • Under hela uppdraget har du en handledare som finns som ett stöd och bollplank i syfte att underlätta och utveckla dig i din roll som medarbetare.
  • Totalt erbjuds 41 tjänster, varav 22 med inriktning på förskollärare och 19 med inriktning på socionomer.

Följande arbetsgivare erbjuder studentmedarbetartjänster. Du hittar tjänstebeskrivningarna på respektive kommuns sida:

Linköping

Mjölby

Motala

Åtvidaberg

Vadstena

Valdemarsvik

Finspång

Kinda

Förlängd ansökan: Ansök senast 12 december!

För frågor, kontakta ansvarig för studentmedarbetarprojektet:

Faiz Jaber, utvecklingsstrateg på Linköpings kommun

faiz.jaber@linkoping.se

Om Studentmedarbetarprojektet

Studentmedarbetarprojektet är ett samarbete mellan Linköpings universitet och ett flertal kommuner i regionen. Utlysningar av tjänster sker vid två tillfällen varje år, ibland mot specifika yrkesområden och ibland med en större bredd.

Nästa utlysning görs mars/april 2019, då det kommer vara en allmän utlysning mot samtliga yrkesområden.

Tue Nov 20 09:53:00 CET 2018

Senast uppdaterad: Mon Dec 10 14:05:32 CET 2018