Påverka din kurs!

Utvärdera din kurs i det nya systemet Evaliuate och gör kursen ännu bättre. Utvärderingen skickas till din e-post efter avslutad kurs.

Så här funkar det

Du får ett mail med en länk när det är dags för kursvärdering. En kursvärdering innehåller tolv frågor, i huvudsak övergripande. Frågorna finns både på svenska och engelska, beroende på vilket språk kursen ges på. Fakulteterna och ansvarig lärare kan dessutom välja att lägga till specifika frågor.

Om du är student inom medicinska fakultetens program och har VFU (verksamhetsförlagd utbildning) får du dessutom en separat enkät med VFU-frågor.

När en kursvärdering är avslutad får du som deltagande student en rapport med resultatet av kursvärderingen. Syftet är att utbildningarna kontinuerligt ska kunna förbättras. Det är därför viktigt att svara på kursvärderingen efter avslutad kurs.

Gör framtida kursare och dig själv en tjänst - genomför kursvärderingen!

2018-12-06

Senast uppdaterad: 2018-12-07