Kontrollera din mejladress för att se studieresultat

När du som student har ett resultat på t.ex. en tentamen eller en avslutad kurs, skickas ett automatiserat resultatmejl från Ladok. Resultatmejlet skickas till den adress som finns angiven i Ladok. Det kan vara en annan adress än @student.liu.se om du också studerar vid ett annat lärosäte, eller har angivit en annan mejladress. För att inte missa viktig information om dina studier är det viktigt att du loggar in i Ladok och kontrollerar att din mejladress är korrekt. Det gör du under fliken Mina uppgifter. Har du angett en mejladress men ändå inte fått något mejl, titta så att mejlet inte har hamnat i mapparna för Övrigt eller Skräppost. Vi rekommenderar att du ändrar till din LiU-studentmejladress.

Logga in i Ladok (direktinloggning utan att gå via Studentportalen)

Thu Jan 31 14:11:54 CET 2019

Senast uppdaterad: Mon Feb 04 16:12:39 CET 2019