Smygstarta arbetslivet under ditt sista år – bli studentmedarbetare

Collage av bilder på ungdomar.

Nu har du som läser ditt sista år på LiU chansen att smygstarta arbetslivet som studentmedarbetare vid någon av de deltagande åtta kommunala arbetsgivarna.

Du får möjligheten att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet. För arbetsgivaren blir du viktig då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

OBS - förlängd ansökningstid till 2 maj.

Så här funkar det

• För att kunna söka en tjänst som studentmedarbetare ska du gå, eller ha påbörjat, ditt sista studieår på LiU.
  • Anställningsformen är en visstidsanställning anpassad efter studierna och motsvarar cirka 20-25% beräknat på heltid under två terminer med start augusti-september 2019.
  • Under hela uppdraget har du en handledare som finns som ett stöd och bollplank i syfte att underlätta och utveckla dig i din roll som medarbetare.

Följande arbetsgivare erbjuder studentmedarbetartjänster. Du hittar tjänstebeskrivningarna på respektive sida:

Linköping

Norrköping

Finspång

Kinda

Mjölby

Åtvidaberg

Lejonfastigheter

Tekniska verken

För frågor om studentmedarbetaruppdraget, kontakta:

Linköpings universitet

Karin Ström Lehander, samverkanskoordinator
karin.lehander@liu.se

Linköpings kommun

Faiz Jaber, utvecklingsstrateg
faiz.jaber@linkoping.se

Om Studentmedarbetarprojektet

Studentmedarbetarprojektet är ett samarbete mellan Linköpings universitet och ett flertal kommunala arbetsgivare i regionen. Utlysningar av tjänster sker vid två tillfällen varje år, ibland mot specifika yrkesområden och ibland med en större bredd.

2019-04-01

Senast uppdaterad: 2019-04-23