Beta-testare till LiU-appen sökes - bokning av grupprum!

Fler funktioner på väg in i LiU-appen, och därför behövs det fler studenter som testar.

Som beta-testare får du prova de nya funktionerna i LiU-appen först och berätta för IT-avdelningens apputvecklare hur det gick, vad du tycker om appen och rapportera eventuella problem som har uppstått.

Nästa funktion som är på väg in i LiU-appen är bokning av grupprum. IT-avdelningen vill gärna få återkoppling från flera studenter innan funktionen lanseras för alla. Du har därför möjligheten att vara först att prova att boka grupprum i TimeEdit via LiU-appen.

Alla studenter som har en Android-telefon (version 4.1.2 eller senare) eller en iPhone (iOS version 9 eller senare) kan bli beta-testare. Arbetet är ideellt och ingen ersättning utgår.

Vill du bli beta-testare?

Svara på formuläret för att lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Har du frågor, hör av dig till Thibault Durand, apputvecklare på LiU:s IT-avdelning.

Läs mer om LiU-appen

2019-12-10