Registreringsperiod vårterminen 2020

Från och med 20 januari kan du registrera dig. Registreringsperioden är tre veckor, men ju tidigare du registrerar dig desto snabbare får du ditt studiemedel. Om du ska läsa en fristående kurs registrerar du dig dagen efter kursstart.

OBS! Om du avser att följa en kurs igen behöver du omregistrera dig på kursen. Om du däremot bara avser att tentera behöver du inte omregistrera dig. Omregistrering är endast möjlig om du i förväg har meddelat att du kommer tillbaka, och därmed har en plats garanterad. Du kan få studiemedel för att läsa om en kurs som du inte klarat, men bara om du omregistrerar dig på kursen och endast för de poäng du tidigare inte tagit.

Är du ny student?

Är du en ny student som aldrig har läst på Linköpings universitet förut? Då ska du gå till www.liu.se/antagen, följa instruktionerna och aktivera ditt LiU-ID innan du kan registrera dig.

Logga in i Studentportalen

Direkt till registrering i Ladok