Sök till IVA:s studentråd

Nu har du chansen att få representera LiU i IVA:s studentråd.

IVA - Kungliga. Ingenjörsvetenskapsakademien - har till uppgift att till nytta för samhället främja tekniska och ekonomiska vetenskaper samt näringslivets utveckling och ett av akademiens verksamhetsfält är utbildning och forskning där Studentrådet aktivt bidrar med att tillföra ett viktigt student- och doktorandperspektiv.

Studentrådet anordnar även egen verksamhet inom ramen för IVA och driver projekt som handlar om bland annat klimatfrågor, innovation och entreprenörskap. Ledamöterna i rådet kommer från högskolor spridda över hela Sverige, och utgör en länk mellan IVA och lärosätena. Låter detta intressant, läs mer på IVA och Studentrådet på iva.se.

Vill du bli en del av IVA:s studentråd - skicka en kort motivering (max 25 rader) samt dina kontaktuppgifter till tekniska fakultetens dekan Ulf Nilsson senast 11 mars.

2020-03-04

Senast uppdaterad: 2020-03-04