Smygstarta arbetslivet under ditt sista år – bli studentmedarbetare

Kollage av studenter som umgås i olika miljöer.

Nu har du som läser ditt sista år på LiU chansen att smygstarta arbetslivet som studentmedarbetare vid någon av de deltagande sex kommunala arbetsgivarna.

Du får möjligheten att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet. För arbetsgivaren blir du viktig då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

Så här funkar det

• För att kunna söka en tjänst som studentmedarbetare ska du gå, eller ha påbörjat, ditt sista studieår på LiU.
  • Anställningsformen är en visstidsanställning anpassad efter studierna och motsvarar cirka 20-25% beräknat på heltid under två terminer med start augusti-september 2020.
  • Under hela uppdraget har du en handledare som finns som ett stöd och bollplank i syfte att underlätta och utveckla dig i din roll som medarbetare.
  • Skicka in din ansökan senast 11 maj - förlängt datum!

Följande arbetsgivare erbjuder studentmedarbetartjänster. Du hittar tjänstebeskrivningarna på respektive sida:

Linköping

Norrköping

Tekniska verken

Lejonfastigheter

Norrevo

Stångåstaden

För frågor om studentmedarbetaruppdraget, kontakta:

Linköpings universitet

Anna Maria Lönn Wahlqvist, samverkansutvecklare
anna.maria.lonn.wahlqvist@liu.se

Linköpings kommun

Faiz Jaber, utvecklingsstrateg
faiz.jaber@linkoping.se

Om Studentmedarbetarprojektet

Studentmedarbetarprojektet är ett samarbete mellan Linköpings universitet och ett flertal kommunala arbetsgivare i regionen. Utlysningar av tjänster sker vid två tillfällen varje år, ibland mot specifika yrkesområden och ibland med en större bredd.

2020-03-31

Senast uppdaterad: 2020-04-23