Ytterligare begränsningar på campus

Tjej värmer mat i microvågsugn i ett studentkök.

(OBS! Det här är en nyhetsartikel som inte uppdateras. Stöd och vägledning till studenter och medarbetare tillhandahålls kontinuerligt på insidan.liu.se/corona)

Det finns signaler som tyder på att allt fler studenter nu återvänder till campus och bryter den sociala distanseringen. Därför blir det ytterligare skärpningar vad gäller öppettider och tillgänglighet.

Krisledningen vid LiU har beslutat att samtliga lokaler på campus endast är öppna för studenter under kontorstid, dvs kl. 7.45 – 17.00, på vardagar från och med måndag den 27 april. Antalet öppna toaletter minskas ytterligare på grund av brist på hygienartiklar och begränsningar införs för hur många som får vistas i studentköken samtidigt.

- Det är tufft läge just nu och förmodligen lång tid framöver och vi måste tänka på varandra, till exempel de som tillhör en riskgrupp eller har anhöriga som gör det, skriver krisledningen och skickar med ett tack och några uppmaningar:

Tack för att DU tar ditt ansvar, i dag och i morgon!

Håll i, håll ut och håll avstånd – överallt och alltid! Om vi tänker på varandra kommer vi att klara det här.

2020-04-24

Senast uppdaterad: 2020-08-25