Farewell Ceremony 2020 - tal från rektor

Helen Dannetun.På grund av coronaviruset ställdes Farewell Ceremony 2020 in. Evenemanget som organiseras av Internationella enheten markerar slutet på en lång resa för studenter som studerar ett internationellt program vid LiU.

LiU:s rektor Helen Dannetun har spelat in ett gratulationstal för att önska studenterna lycka till inför framtiden. Se hela talet på den officiella Farewell Ceremony-hemsidan.

Internationella enheten har också planerat ett digitalt avskedsevenemang den 27 maj 2020 i Zoom. Delta digitalt i underhållning, tal och en tävling med fina priser. Ingen registrering behövs. Tid och länk kommer att släppas närmare händelsen på Farewell Ceremonys hemsida och LiU International Students Reception Facebook.

För mer information om den digitala avskedsevenemanget, kontakta therese.lindkvist@liu.se.

Välkommen!

2020-05-15