Nyhetsbrev från LiU varje vecka

LiU-nytt-s är ett nyhetsbrev för alla studenter vid Linköpings universitet. Nyhetsbrevet skickas ut i början av varje vecka och innehåller ett axplock av nyheter, information och tips för dig som pluggar på LiU.

Får du inte nyhetsbrevet?

Börja prenumerera!

Gå till www.student.liu.se/liu-nytt-s

Får du nyhetsbrevet och är nöjd med det?

Om du vill fortsätta prenumerera på nyhetsbrevet behöver du inte göra något.

Vill du inte få nyhetsbrevet längre?

Om du vill ändra eller avsluta din prenumeration, avanmäl dig på www.student.liu.se/liu-nytt-s eller använd länken i nyhetsbrevets högerspalt. Om du avslutar din prenumeration raderas dina uppgifter i prenumerationsregistret.

Observera att prenumerationen är registrerad på din LiU-mailadress. Kommer du inte ihåg den, kontakta studentredaktionen@liu.se så får du hjälp att avsluta din prenumeration.

Vill du veta mer om vad som händer på LiU?

Om du vill ha mer information än nyhetsbrevet, ställa frågor eller diskutera nyheter med ska du gilla LiU på Facebook och Twitter.

www.facebook.com/linkopingsuniversitet

Och du kan alltid hitta fler nyheter på studentwebben.

www.student.liu.se

2020-09-11