Göm menyn

Bli trainee på ABB - ansök senast 6 december

Är du intresserad av att forma framtiden med robotar som kan samarbeta? Eller genom att erbjuda städerna ett renare alternativ? ABB, ett av de företag LiU samarbetar med, erbjuder dig möjligheten att ansöka till traineeprogrammet.

Traineeprogrammet är från och med nästa år 18 månader långt och består av tre perioder där du som trainee bestämmer på vilken division du önskar tillbringa din tid. Perioderna ger dig möjlighet att lära dig om ABB:s olika verksamheter.

Vissa dagar ägnas åt utbildning, studiebesök och kundbesök tillsammans med hela traineegruppen. Efter 18 månader inleds din fasta placering på någon av ABB:s divisioner och du kommer få möjlighet till en 3–6 månader lång utlandspraktik.

Under hela programmet får du coaching och stöttning av både traineeansvarig och chefer på dina olika praktikplatser. Du utvecklas professionellt och bygger upp din karriär samtidigt som du har roligt tillsammans med andra deltagare och kollegor. 

Ansök senast 6 december.

Civilingenjörerna Anton Fredriksson och Niklas Ramstedt sökte under sista terminen på till ABB:s traineeprogram. Direkt efter examen öppnades dörrarna för dem till ett fast jobb där.


2020-11-23Sidansvarig: studentredaktionen@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-11-23