Registrering för vårterminen 2021

Glöm inte att du måste registrera dig på dina kurser varje terminsstart. Här hittar du vilket datum som gäller för just din fakultet och kom ihåg att ju tidigare du registrerar dig desto snabbare får du ditt studiemedel. Om du ska läsa en fristående kurs registrerar du dig dagen efter kursstart.

Dessa datum öppnar registreringen i Studentportalen:

Tekniska fakulteten: 18 januari.

Filosofiska fakulteten: 25 januari

Området för Utbildningsvetenskap: 25 januari

Medicinska fakulteten: 25 januari

Fristående kurser (alla fakulteter): Dagen efter kursstart

Om du avser att följa en kurs igen behöver du omregistrera dig på kursen. Om du däremot bara avser att tentera behöver du inte omregistrera dig. Omregistrering är endast möjlig om du i förväg har fått okej från kursgivande institution att du kan komma tillbaka, och därmed har en plats garanterad. Du kan få studiemedel för att läsa om en kurs som du inte klarat, men bara om du omregistrerar dig på kursen och endast för de poäng du tidigare inte tagit.

Är du ny student?

Är du en ny student som aldrig har läst på Linköpings universitet förut? Då ska du gå till www.liu.se/antagen, följa instruktionerna och aktivera ditt LiU-ID innan du kan registrera dig.

Logga in i Studentportalen

Direkt till registrering i Ladok