Kårhusen öppnar på distans

Framsidan av Kårhuset Kårallen, från avstånd med ett träds höstlöv överst i bild.

De fem kårhusen är fortsatt stängda för kvällsaktiviteter under januari och februari. Däremot håller Ryds Herrgård, Kollektivet och Trappan öppet för studieplatser dagtid, och man introducerar även en ny catering-tjänst.

- Studieplatserna håller vi öppna för att bidra till ett psykosocialt sammanhang för de studenter som behöver, säger Katarina Nyhammar på Kårservice. - Vi har en nära dialog med studentkårerna, LiU och regionens smittskyddsenhet och bedömer löpande vad som är möjligt och vad som sammanvägt ger störst studentnytta.

En nyhet är också att flera av kårhusen satt ihop menyer, ”middag för avhämtning”, som service till studenterna, för att enkelt kunna möjliggöra till exempel en digital sittning eller quizkväll. Menyerna beställs och tillagas på kårhusen Kollektivet och Herrgårn, men kan beställas och distribueras till alla.

Mer info på kårhusens respektive sidor:

2021-01-25

Senast uppdaterad: 2021-01-28